Salata de telina cu maioneza de orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez,
  • 300-350 g telina
  • 50-70ml ulei,zeama de lamaie
  • un cub concentrat legume
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul in supa de legume obtinuta din cub.Dupa ce s-a fiert foarte bine lasam sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul ca la prepararea maionezei(treptat).

Telina se da pe razatoarea mica si se amesteca cu maioneza de orez, se adauga zeama de lamaie sare si piper dupa gust.

Se serveste rece. Se pot umple rosii, ardei sau se poate tartina.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci