Salata de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1/2 varza rosie
  • -50g sfecla rosie prefiarta
  • -50g sunculita de casa fiarta/piept de pui fiert
  • -1 morcov
  • -30 de masline negre
  • -250ml maioneza de casa
  • -1 lingura de otet de mere
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie fasii subtiri varza si sfecla rosie. Morcovul se curata, se spala si se taie fasii, la fel de subtiri ca si sfecla rosie si se amesteca cu cele de mai sus.

Sunculita fiarta/pieptul de pui fiert, se taie fasii. Fasiile se pun peste legume, iar maslinele se scurg si se pun peste cele de mai sus.

In acest punct se poate adauga lingura de otet. Apoi, se pregateste maioneza de casa. Pregatita se amesteca cu legumele taiate si cu sunculita/pieptul de pui. Se amesteca bine, dupa care salata se potriveste de sare si piper.

La sfarsit se pun o folie peste bol, iar bolul se lasa la rece pentru cel putin 30 min.

Pofta sa aveti!

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale