Salate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • salata verde
  • stafide
  • 1 mar mare
  • 2 morcovi
  • ananas din compot
  • sare
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Pieptul de pui (fiert si taiat bucatele mici), salata (taiata ca varza), un pumn de stafide, marul curatat si taiat cubulete mici, morcovul razuit, ananasul din compot(dar fara suc), sarea, piperul si maioneza se amesteca toate impreuna.
Daca ai putin coniac poti lasa stafidele putin sa se inmoaie in el. Apoi le scoti se le amesteci cu salata. E o salata delicioasa si racoroasa.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba radauteana

Am tot vazut aceasta ciorba preparata de multi bucatarasi asa ca a sosit timpul sa fie preparata si in bucataria mea. Eu nu...

Ciorba radauteana
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci