Sendvis cu ton: ton proaspat, maioneza, mustar, suc de lamaie, salata, rosii si castraveti, intre doua felii de paine. Perfect pentru un pranz rapid si sanatos!
Deschide conserva de ton si scurge bine apa. Intr-un bol, pune tonul scurs si marunteste-l cu o furculita. Adauga maioneza, mustarul, sucul de lamaie, sare si piper. Amesteca bine pana la omogenizare. Ia cele doua felii de paine si intinde amestecul de ton pe una dintre ele. Adauga frunzele de salata, feliile de rosie si feliile de castravete peste ton. Pune cealalta felie de paine deasupra si preseaza usor. Taie sendvisul in jumatate, daca doresti. Pofta buna!
E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata