Marinata pentru Carne de Oaie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
  • -1 pahar(250 ml) de apa, fiarta si racita
  • -2/3 pahar de otet de vin sau 1/2 pahar de vin rosu sec, eventual cu 1/2 pahar de otet de vin si 1/2 sticla de bere
  • -2 cepe
  • -3 frunze de dafin
  • -10 boabe de piper
  • -2-3 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita complet de marinata (eventual se aseaza peste carne o greutate) si se da la frigider 2-4 zile.

Carnea se foloseste la preparare fara sa se spele.
In special carnea de oaie, care are un gust si miros specific si pronuntat, se recomanda sa fie marinata.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale