Pesto de patrunjel

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cateva maini bune patrunjel verde, bine spalat si scurs
  • oregano verde
  • 3 linguri de otet din vin
  • sare
  • ulei calitativ de masline
  • optional usturoi

Mod de preparare

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se adauga si otetul de vin sau otet de fructe, se depoziteaza in borcanele micute si se pastreaza la rece. Se foloseste la aromatizarea mancarurilor si de aceea am ales sa prepar pesto fara usturoi, pentru a-l folosi la aromatizarea mancarurilor care nu necesita acest condiment.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale