Pregatirea Rapida a Maionezei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua intregi
  • -400-500 ml ulei
  • -sare
  • -piper, dupa preferinta, necesitati, optional
  • -boia, dulce sau iute, dupa necesitati si preferinta, optional

Mod de preparare

Puneti intr-un vas (gen pahar de plastic), ingust si mai inalt, ouale; turnati peste ele tot uleiul si scufundati piciorul mixerului- cel cu elice metalica- pana in partea de jos a vasului. Porniti aparatul la viteza maxima si ridicati de 2-3 ori piciorul spre suprafata.

Veti avea o maioneza bine legata, in doar cateva secunde si care nu curge din vasul intors cu capul in jos.
Condimentati, dupa preferinta, necesitati si gust

Puteti sa o colorati cu putina boia daca doriti sa o folositi pentru ornare.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale