Briose aperitive

Portii
12
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Briose aperitive

Ingrediente

  • 300 gr sunca de praga(o puteti inlocui cu orice altceva doriti)
  • 300 gr cascaval
  • 150 gr.masline verzi si 150 gr.masline negre
  • gogosar(eu am folosit gogosar din sos tomat)
  • 6 oua
  • 1 praf copt
  • 150 gr faina
  • Marar si patrunjel dupa preferinta

Mod de preparare

Se taie cubulete sunca,maslinele,gogosarul,cascavalul se da prin razatoarea mare.Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul,peste ele se pune faina+praful de copt,se pune un praf sare(e suficient pt. ca sare briosele noastre isi mai iau din sunca,cascaval,masline),peste amestecul de faina cu ou se pun toate celelalte ingredinete si se amesteca bine.Se coc la foc potrivit pana trec proba cu scobitoarea in forme de silicon special pt. briose sau puteti face in forma de chec.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Spanac si Crema de Branza
2
Aperitive

Rulada cu Spanac si Crema de Branza

Rulada cu Spanac si Crema de Branza
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Cheesecake cu capsuni
4
Dulciuri

Cheesecake cu capsuni

Cheesecake cu capsuni
Salata a la Russe
5
Salate

Salata a la Russe

Salata a la Russe
Parteneri
Tarta cu branza si spanac
Bucataras.RO

Tarta cu branza si spanac

Tarta cu branza si spanac
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce