Se taie cubulete sunca,maslinele,gogosarul,cascavalul se da prin razatoarea mare.Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul,peste ele se pune faina+praful de copt,se pune un praf sare(e suficient pt. ca sare briosele noastre isi mai iau din sunca,cascaval,masline),peste amestecul de faina cu ou se pun toate celelalte ingredinete si se amesteca bine.Se coc la foc potrivit pana trec proba cu scobitoarea in forme de silicon special pt. briose sau puteti face in forma de chec.Pofta buna.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii