Am indepartat coditele ciupercilor.Am taiat cartofii si am decupat in fiecare bucata de cartof cat sa stea ciupercuta.
Am pus ciupercile in fiecare cartof,cate o bucatica de unt (cat un bob de mazare), sare, piper, ketchup, capacelul cartofului si marar uscat.
Am dat la cuptor, nu stiu cat timp ca tot incercam cu scobitoarea. Cand au fost moi cartofii am pus cate o lingura de smantana si o bucatica de cascaval si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Sunt tare bune!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAndra Mihail ne prezintă o rețetă delicioasă de tartă cu legume și brânză de capră, perfectă pentru un...
Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoarăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii