Taiam avocado in doua, scoatem samburele. Pulpa o punem in mixer si varsam deasupra zeama de la lamaie. Mixam bine totul.
Transvazam intr-un bol crema de avocado adaugam smantana si cam100g de somon taiat fin, maruntel. Asezonam cu sare si praf de chili dupa gust si un pic de coaja de lamaie rasa. Amestecam totul
Restul de somon il taiam feliute. Asezam in paharele crema de avocado, depunem deasupra o felie de somon si decoram dupa placere. Se serveste de la frigider si destul de repede. Poate fi pastrat sub film alimentar dar nu mai mult de 24 de ore.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii