Mic Dejun

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Mic Dejun

Ingrediente

  • o felie paine
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se ia o felie de paine si se scoate miezul. Se pune pe foc mic o tigaie antiaderenta, se toarna cativa stropi de ulei de masline si se pune coaja de paine. Se sparg doua oua si se pun in interiorul cojii. Se prajesc pe ambele parti, si se servesc cu rosii (sau cu ce doreste fiecare). Se condimenteaza cu sare, piper si boia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Salata Boeuf

Salata Boeuf

Salata Boeuf
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
3
Dulciuri

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor

Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Tort diplomat
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale