Am programat masina la programul de aluat. Dupe ce a dospit aluatul l-am scos de la masina, l-am mai framantat 1 minut, dupa care am taiat bucatele de marimea unui ou mic. Le-am asezat pe o tava unsa si am acoperit. Am lasat la dospit. Cand si-au marit volumul, am uns cu ou batut suprafata lor, am presarat cateva seminte de susan si le-am copt.
Le-am lasat la racit si le-am pus in punga de nailon pana am terminat si carnea de hamburger (urmeaza reteta). A doua zi am taiat chiflele in doua, am pus putin mustar, deasupra o chiftea hamburger, o felie de castravete murat, o felie de rosie si un sfert dintr-o felie de cascaval. Am pus capacul deasupra si l-am fixat cu o scobitoare. Hamburgerul a fost mic, doar cat sa musti de doua ori din el.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii