Aluatul de foietaj se intinde si se decupeaza cercuri cu ajutorul unei forme de taiat biscuiti sau cu un pahar cu gura subtire. Cercurile de aluat se pun in tavile de mini muffins (mini briose).
Dupa aceia, branza (cream cheese sau de vaci) se amesteca cu oul, smantana, sare, piper si fasiute sau bucatele mici de sunca (prosciutto). La alegere se pot pune ciuperci prajite cu ceapa si condimente, salam, legume combinate sau orice altceva va place).
Ceapa, ardeiul si rosiile se taie marunt si se soteaza in putin ulei, cateva minute. Se scurg de ulei si se adauga peste amestecul de branza. Se omogenizeaza si se umplu cosuletele de aluat. Se dau la cuptor, la temperatura mare (380 f- 195C) pana prind o culoare aurie.
Se scot, se aseaza pe un paltou, se lasa sa se raceasca si se consuma langa un pahar de bere.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii