Se aseaza pe farfurie buc de mozzarela, se scobeste miezul si se taie rosia dupa modelul din poza atasata. In loc de nasturi putem pune cateva bobite de piper negru. Pentru cap folosim putina branza de burduf. Taiem rosia cherry in 2 si punem peste branza de burduf in loc de caiula. Pentru ochi punem 2 boabe de piper.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePentru reteta aceasta cu mici modificari, m-am inspirat de la Merisor. Varianta originala o gasiti aici. Intr-adevar este...
Desert placinta taraneasca cu gutuiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii