Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci,pa care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute.
Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana,untul si perisoarele fierte.
Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii