Piept de Pui in Aluat Fraged

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de Pui in Aluat Fraged

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • cateva buchetele brocolli
  • 4 bastonase branza de capra
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 1 lingurita unt
  • 1 galbenus
  • apa calda aprox 100 ml
  • sare

Mod de preparare

Am cumparat un pui griller si l-am transat. Pieptul l-am dezosat si l-am taiat in 4 felii pe care le-am batut bine, cat mai intins. Am pudrat cu piper macinat, sare si oregano.
In mijlocul fiecarei felii batute, am pus cate un bastonas de branza si mici buchetele de brocolli.
Am rulat si am introdus capetele fiecarei felii in interior (ca la sarmale: p).

Din ingredientele pentru aluat am pregatit o foaie, pe care am intins-o cat mai subtire, am taiat-o in patru, iar in mijlocul fiecarei foi de aluat am asezat cate un piept rulat.
Am rulat fiecare piept impreuna cu foaia de aluat, am presarat cu piper macinat si oregano si le-am asezat intr-o tavita, la cuptor.

Cu o furculita am intepat foaia de aluat, din loc in loc.
Le-am copt 30 de minute, iar dupa coacere le-am lasat sa se raceasca 5 minute.
Rulourile le-am taiat putin oblic, in felii groase de 3 cm.
Se poate servi ca aperitiv, dar si ca fel principal alaturand un sos usor ideal pentru carnea de pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Coronita Aperitiv
3
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Parteneri
Snitele de porc in crusta din fulgi de mei
Bucataras.RO

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Foarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!  

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala