Ingredientele pentru blat se amesteca, se obtine o coca care se tine o ora la frigider. Intindem coca si o asezam in tava de tort tapetata deja.
Prazul, ceapa si baconul taiate marunt se calesc usor in tigaie, separat, cu lingura de ulei. Se toarna peste blatul din tava si se toarna compozitia lichida formata din ouale batute cu cremefrache-ul si condimentele. Se introduce tava la cuptor (200 grade) circa 20 de minute.
Se serveste calduta. Merge si rece.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO reteta traditionala si reconfortanta, in care delicioasele mere se impletesc cu un aluat fin, preparat cu grija in propria...
Strudel cu mere din aluat de casa - fin si delicatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii