Rulouri aperitiv cu zuchinni, bacon si cascaval

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri aperitiv cu zuchinni, bacon si cascaval

Ingrediente

  • 2 zuchini mai lungi
  • 200 gr bacon fasii
  • 100 gr cascaval feliat
  • 250 gr mozarella bocconcini
  • 250 gr rosii cherry
  • sare
  • piper
  • Cimbru uscat

Mod de preparare

Se taie dovleceii fasii subtiri pe lungime, se dau cu sare, piper si se frig pe gril pe ambele parti.
Dupa ce s-au fript zuchinni acestia, se asaza peste o felie de bacon, se presara cimbru uscat, iar deasupra o felie subtire de cascaval, se prind sub forma unor rulouri cu ajutorul unei scobitori si se dau la cuptor (care a fost incalzit in prealabil) circa 10 min.
Se servesc rulourile ornate cu rosii cherry, mozarella si rozmarin.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
1
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
4
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Parteneri
Desert prajitura (tort) cu blat banana bread, mousse de ciocolata alba si amarena
Bucataras.RO

Desert prajitura (tort) cu blat banana bread, mousse de ciocolata alba si amarena

Dupa reteta de blat (Banana bread) am facut o prajiturica tare delicioasa cu gust intens de banana, ciocolata alba si cirese...

Desert prajitura (tort) cu blat banana bread, mousse de ciocolata alba si amarena
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala