Lasam aluatul sa se decongeleze. Intre timp, dam pe razatoare sunca si cascavalul, apoi le amestecam cu un ou. Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam. Taiem bucati de 4-5 cm si le asezam in formele de briose. Ungem fiecare rulou cu ou batut.
Introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc, aproximativ 30 minute.
Sunt bune si calde si reci.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteO prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de...
Desert negresa de post cu visine si nucaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii