Salata de Cartofi Fierti si Ton

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi potriviti
  • 300gr ton (4 conserve mici )
  • 4-5 oua fierte
  • 2 rosii potrivit de mari
  • 2 cepe
  • 2-3 ardei
  • sare
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se fierb cu coaja si putia sare. Dupa ce au fiert se racesc bine.

Cand gata s-au racit se decojesc si se taie cubulete mici intr-un castron. In acelasi castron punem rosiile cepele si ardeii taiate cubulete. Apoi punem oul taiat marunt (dar sa se poata deosebi intre celelalte componente)Amestecam putin si adaugam tonul, sarea, otetul si uleiul.

Se amesteca bine si se baga la frigider
Se serveste rece
- otet nu punem mult dupa gust, cat sa ii dea senzatia de salata
- daca nu avem oua se poate face si fara (e la fel de gustoasa)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Tartiflette- specialitate Savoyarda
4
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
5
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Parteneri
Desert negresa de post cu visine si nuca
Bucataras.RO

Desert negresa de post cu visine si nuca

O prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de...

Desert negresa de post cu visine si nuca
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala