Cartofii se fierb cu coaja si putia sare. Dupa ce au fiert se racesc bine.
Cand gata s-au racit se decojesc si se taie cubulete mici intr-un castron. In acelasi castron punem rosiile cepele si ardeii taiate cubulete. Apoi punem oul taiat marunt (dar sa se poata deosebi intre celelalte componente)Amestecam putin si adaugam tonul, sarea, otetul si uleiul.
Se amesteca bine si se baga la frigider
Se serveste rece
- otet nu punem mult dupa gust, cat sa ii dea senzatia de salata
- daca nu avem oua se poate face si fara (e la fel de gustoasa)
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii