Salata de Icre II

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata de Icre II

Ingrediente

  • 80 g icre sarate
  • 375 ml ulei
  • o lingurita mustar (facultativ, sau daca nu se leaga icrele)
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 7-8 linguri apa minerala
  • o ceapa mica data pe razatoare si stoarsa de zeama

Mod de preparare

Pui de la inceput intr-un bol icrele, (mustarul) si zeama de lamaie.
Omogenizezi ingredientele cu mixerul.

Cand amestecul a capatat o consistenta vascoasa pui putin cate putin toata cantitatea de ulei. Din cand in cand pui cate o lingura de apa minefala, care le va spori si le va face foarte pufoase. Nu pui nici paine, nici gris, caci le schimba gustul.
In cazul in care ti se par icrele prea sarate (inaimte de a le prepara) le pui intr-un tifon, le legi cu o ata (bocceluta) si le tii 1 ora in apa rece. Storci "bocceluta" bine si le pregatesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Tartiflette- specialitate Savoyarda
3
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
4
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Negresa (III)
5
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Parteneri
Nougat glacé cu sos caramel
Bucataras.RO

Nougat glacé cu sos caramel

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...

Nougat glacé cu sos caramel
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala