Prepararea se face intr-un vas de sticla termorezistenta transparenta si se efectueaza in urmatoarea ordine: pe fundul vasului se aseaza un strat de sprot care a fost pasat in prealabil, stratul 2 - ceapa taiata foarte marunt, stratul3 - putin cascaval razuit fin.
Peste aceste 3 straturi se toarna un strat subtire de maioneza diluata cu lapte de consistenta unei smantani. Morcovii se dau pe razatoarea mica si se pun in continuare peste celelalte straturi. Urmeaza un alt strat din restul de cascaval, alt strat din toate albusurile (fierte) date pe razatoarea mica, un strat de cca. 1cm. grosime maioneza nediluata si la final toate cele 5 galbenusuri date si ele pe razatoarea mica.
Pentru ornare puteti folosi cateva fire de ceapa verde tocate marunt ori frunzulite de patrunjel proaspat.
Lucrand cu rabdare, curat veti obtine la final un aperitiv asemanator unui tort (vezi succesiunea straturilor diferit colorate) pentru care veti fi aplaudat!
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaO mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii