Se spala smochinele, se taie jumatati.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline si se prajesc smochinele cu latura taiata in jos circa 2 minute.
Se curata painea de coaja si miezul se taie cuburi. Se zdrobesc cateii de usturoi. Se intorc smochinele din tigaie, se adauga cuburile de paine si coaja de portocala se mai prajesc inca 3 minute pana se rumenesc crutoanele.
Se amesteca otetul cu 4 linguri de ulei de masline si 1 praf de sare se amesteca cu frunzele de rucola.
Se servesc pe farfurii alaturi de smochinele prajite si cascaval si se rade cascaval deasupra si se adauga piper peste cascaval.
O prajitura usor de preparat, ieftina si gustoasa.
Desert prajitura rasturnata cu mere si budincaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii