Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime. Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.
Pe fiecare fasie punem felii de salam (feliate foarte subtire) , astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia. Rulam fasiile formand astfel forma unui trandafir.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.
Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara, parizer, sunca... dupa preferintele fiecaruia!!!
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...
Nougat glacé cu sos caramelCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii