Mango Lassi

Complexitate
redusa
Mango Lassi

Ingrediente

  • -1 cana pulpa de mango, taiata cubulete
  • -1 lingurita zeama lamaie
  • -1 cana iaurt rece
  • -4 linguri zahar
  • -1/2 cana lapte rece
  • -1 varf de cutit cardamon macinat

Mod de preparare

Alegeti si folositi fructe coapte bine.
Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea.

Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul.
Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa.

Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat.
Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider.
Se poate pastra in frigider timp de 24 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea
Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Cele mai apreciate rețete
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
1
Aperitive

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Eclere
3
Dulciuri

Eclere

Eclere
Bulete colorate
4
Aperitive

Bulete colorate

Bulete colorate
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
5
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin

Prajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
Parteneri
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale