Intr-un pahar se pune gheata din abundenta.
Dupa se pun felii de lamaie (daca paharul e mai mare, daca e mai mic, doar o felie de lamaie, ca si mine), iar la sfarsit se completeaza cu apa cu lamaie si vin.
Cantitatile de vin si apa cu lamaie, trebuie sa fie egale.
Se serveste rece si tare bun mai e!
Pofta sa aveti!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAndra Mihail ne răsfață cu o rețeta inedită: Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos. Acest preparat...
Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii