Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana
Pofta buna!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii