Maruntaiele, dupa ce au fost bine curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare. Prazul se spala bine de tot, se taie rondele, zarzavatul se curata si se taie cuburi, orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Uleiul se pune intr-un vas, se adauga zarzavatul si prazul si se soteaza.
Cand maruntaiele, care sunt in alt vas la fiert, sant gata pe jumatate, se adauga peste ele zarzavatul sotat. Intre timp in alt vas punem moarea la fiert pentru 5 minute dupa care inchidem focul. Peste zarzavatul din vas se pune apa si se lasa la fiert incet.
Cand este fiert totul se adauga moarea si orezul, leusteanul tocat marunt si se mai fierb impreuna circa 5 minute. Se drege de sare daca mai este cazul si se serveste cald.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaIata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii