Ciorba de Vacuta cu Smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Vacuta cu Smantana

Ingrediente

  • 1 kg carne vacuta
  • 3 l apa
  • 500 g smantana
  • 3 morcovi
  • 1 radacina telina micuta
  • 2 cepe medii
  • 1 bors magic (plic)
  • sare dupa gust (sau vegeta)

Mod de preparare

Carnea de vita se lasa in apa rece de seara pana dimineata. Aceasta se taie cubulete mici cu diametru de 1-2 cm si se pune in apa la fiert. Intre timp se toaca legumele cubulete si se pun peste carne. In cazul in care carnea fierbe mai greu mai pune apa putin cate putin pana fierbe aceasta.

Dupa ce acestea s-au fiert se adauga sarea sau vegeta dupa gust, apoi borsul dizolvat in ciorba. Se mai lasa sa fiarba circa 5 minute si se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina (pt a nu se zaurdi), se mai lasa putin si se opreste.

Se serveste cu putin patrunjel pe deasupra si cu ardei iute.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea
Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Cele mai apreciate rețete
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
1
Aperitive

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Bulete colorate
3
Aperitive

Bulete colorate

Bulete colorate
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin

Prajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
Eclere
5
Dulciuri

Eclere

Eclere
Parteneri
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale