Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute (se ia spuma intre timp).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.
Adaugam si ciupercile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.
Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.
Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.
La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.
Se adauga patrunjelul tocat marunt.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaIata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii