Se curata legumele, se spala, se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline. Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.
Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.
Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Adaugam o lingura maggi secretul gustului de legume.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii