Supa de Carne Afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne afumata sau de la garnita
  • 1 morcov potrivit
  • 1 telina
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi potriviti
  • obtional si o mana de orez
  • bulion
  • sare
  • verdeata
  • lamaie / corcoduse / struguri verzi pentru acrit

Mod de preparare

Se spala si se toaca ingredientele.

Se pune pe foc o oala cu apa. Cand a fiert se pune sa se opareasca in 2-3 clocote carnea afumata. Se scoate si se spala sub un jet de apa rece. Se pune o alta apa la fiert, cand a fiert se pune carnea impreuna cu morcovul, ardeiul si restul ingredientelor mai putin bulionul si ce puneti pentru acrit.

Cand sunt aproape fierte se adauga sarea si bulionul, iar la final acreala.

Se serveste fierbinte cu putina verdeata (alta decat cea din ciorba), iar langa ea 2-3 felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
2
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
5
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Parteneri
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter
Bucataras.RO

Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

Un dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)

Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala