Se spala si se alege fasolea verde rupandu-se bucati.
Se pune apa sa fiarba iar cand clocoteste se iau 2 polonice din apa si se toarna peste fasoile sa se opareasca.
In restul de apa apoi se ia fasolea cu o paleta si se puensa fiarba mai departe.
In ea se pune si bucata de slanina afumata sa iasa gustul din ea.
Se rade un catel de usturoi sa fiarba impreuna.
Cand fasolea este fiarta separat se face un rantas din ulei, restul de usturoi si boiaua de ardei se stinge cu apa si se atoarna peste supa din oala.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBriose pufoase, usor umede. Reteta dupa care m-am inspirat este Briose cu mure a lui Rocsi. Multumesc Rocsi!
Briose cu iaurt si fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii