Supa de pui cu spanac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 500gr piept de pui
  • 4 cani supa pui
  • 2 linguri sos de soia light
  • 2 linguri zahar
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala de mai multe ori si se pune la scurs.
Se pune o oala cu apa si sare la fiert si se oparesc frunzele de spana, apoi imediat se pun in apa rece pentru a se pastra verzi. Se taie in bucati egale cu un cutit ascutit. Se fierbe apa in alt vas si se opareste pieptul de pui taiat fasii subtiri timp de 2 minute apoi se pune deoparte.
Se fierbe supa de pui cu sare si piper, se adauga sosul de soia si zaharul. Se adauga spanacul, carnea de pui si se fierb la foc mic, 25 de minute acoperite.
Dupa acest timp se pune ceapa verde, curatata si tocata fin apoi se serveste.
Mai puteti adauga putin usturoi verde tocat foarte fin la final pentru un gust aparte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Salata Boeuf

Salata Boeuf

Salata Boeuf
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
3
Dulciuri

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor

Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
Prajitura fina cu mac
4
Dulciuri

Prajitura fina cu mac

Prajitura fina cu mac
Parteneri
Tort diplomat
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale