Supa de stiuca picanta

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa de stiuca picanta

Ingrediente

  • -1,5 kg. tacam de stiuca
  • -2 morcovi
  • -1 radacina telina
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 morocvi
  • -2 linguri ketchup-picant-chili
  • -300 gr. smantana
  • -3 oua
  • -1 capatana de usturoi
  • -sare dupa gust
  • -1 ceapa
  • -100 gr. fusilli Barilla
  • -1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se pune pestele la fiert cu apa, sare, cateii de usturoi si ceapa curatata, se fierbe pret de 15 minute, se scoate pestele, se strecoara supa si se pune iar la fiert cu toate legumele tocate, mai putin patrunjelul, usturoiul si ceapa ce vor fi aruncate. Se fierb bine toate legumele, se adauga ketchup, sare daca mai trebuie, fusilli Barilla, se lasa sa traga doua, trei clocote si se opreste focul.
Se pun ouale peste smantana, se omogenizeaza bine, se ia cu polonicul supa si se toarna peste smantana, se amesteca usor si se toarna continutul in oala cu supa, se adauga putin patrunjel verde si se serveste cu ardei iuti si mamaliguta facuta din malai alb. Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Tartiflette- specialitate Savoyarda
3
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
4
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Negresa (III)
5
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Parteneri
Nougat glacé cu sos caramel
Bucataras.RO

Nougat glacé cu sos caramel

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...

Nougat glacé cu sos caramel
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala