Frunze de Vita de Vie Conservate pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Vita de Vie Conservate pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Culegeti frunzele de vita de vie cat sunt fragede, adica in luna iunie- iulie. Spalati-le bine in mai multe ape.
    Separat puneti la fiert apa cu sare.

    Cand aceasta clocoteste introduceti pe rand cateva frunzele de vita de vie si lasati la infuzat doar cateva minute, pana incep sa-si schimbe culoarea, de la verde intens, spre galbui.

    Scoateti cu o paleta si lasati la racit si scurs, intr-o strecuratoare. Introduceti-le in pungi pentru congelator, portionate dupa dorinta si inscriptionati. Dati la congelator.

    Se pastreaza foarte bine intre 6- 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu Blat de Bezea

    Prajitura cu Blat de Bezea

    Prajitura cu Blat de Bezea
    Nuci umplute cu crema de vanilie

    Nuci umplute cu crema de vanilie

    Nuci umplute cu crema de vanilie
    Cozonacul bunicii

    Cozonacul bunicii

    Cozonacul bunicii
    Cele mai apreciate rețete
    Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
    1
    Aperitive

    Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv

    Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...

    Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
    Bulete colorate
    3
    Aperitive

    Bulete colorate

    Bulete colorate
    Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin

    Prajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
    Eclere
    5
    Dulciuri

    Eclere

    Eclere
    Parteneri
    Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
    Culinar.RO

    Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

    Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

    Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
    Cozonac cu nuca si migdale
    Gustos.RO

    Cozonac cu nuca si migdale

    Cozonac cu nuca si migdale