Se spala zarzarele, se lasa la scurs, se scot samburii si se pun in oala. Se adauga zaharul si o lamaie taiata cubulete marunt, se fierbe la foc iute, aproximativ o ora, apoi se opreste focul.
Se pune gemul in borcanele uscate, se infileteaza si se baga sub paturi, pentru circa 24 de ore, apoi se pun in camara pentru vreme de iarna.
Sa aveti pofta, dragilor!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii
Mihaela • 04 Iulie 2022, 17:52 Apa cand se pune?