Se iau rosii, mai mici, mai mari, cum va place, se oparesc apoi se cufunda in apa rece pentru a putea indeparta pielita rapid si fara probleme. Se taie apoi in bucatele mici, se pun in pungute de plastic, apoi se pun in alta punga mai mare.
Se iau apoi ardeii, se spala, se taie marunt (daca vreti ii puteti lasa si felii, depinde cum va place sa ii aveti la mancare), se pun in pungute mici de plastic si se pun apoi si ei, langa rosii, in punga mai mare. Se eticheteaza, se dateaza si se pun la congelator.
Iarna, cand se folosesc, se pun direct in mancare, nu decongelati, in felul asta isi pastreaza culoarea si consistenta, precum si gustul.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate...de casa desigur! Va invit cu drag la o placinta calda imbietoare, delicioasa, cu aluat preparat acasa rapid! Am...
Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietajCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii