Spalati, scurgeti rosiile si treceti-le prin masina cu dispozitiv de separare seminte si pielite. Spalati, scurgeti, curatati gogosarii de seminte si cotor si treceti-i prin masina de tocat carne.
Ardeii spalati, scursi, se coc si se curate de pielita.
Rumeniti usor ceapa tocata in uleiul incins, intr-un vas jos cu gura larga, apoi adaugati gogosarii si ardeii tocati marunt.
Lasati sa se dunstuiasca bine, amestecand cu o lopatica de lemn, pana ce uleiul incepe sa iasa la suprafata.
Adaugati sucul de rosii fierbinte, dafinul si fierbeti la foc mic, amestecand, pana scade tot lichidul. Spre final, sarati si adaugati boabele de piper.
Puneti sosul fierbinte in borcanele sterilizate si incalzite si dati la dunst uscat (intre paturi), pana se raceste complet.
Depozitati in camara.
Fripturile, ciupercile, cartofii sau salatele de oua pot fi savurate impreuna cu acest sos care pastreaza inmagazinat "gustul" verii, dandu-le o aroma deosebita si o culoare apetisanta.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSupa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromatPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciuO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii