Se curata legumele, se taie bucati si se oparesc in compozitia formata din otet, apa, zahar si sare.
Dupa ce se racesc, se trec prin masina de tocat, sita mare, apoi se pun la fiert cu 1/2 l ulei, mestecand continuu. Se mai pune treptat, ca la maioneza, inca 1/2 l ulei.
Se condimenteaza cu piper, frunze de dafin si cativa catei de usturoi.
Fierberea dureaza cam 50 de minute.
Se pune in borcane si se sterilizeaza.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAstazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascavalCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii