Se curata legumele, se taie bucati si se oparesc in compozitia formata din otet, apa, zahar si sare.
Dupa ce se racesc, se trec prin masina de tocat, sita mare, apoi se pun la fiert cu 1/2 l ulei, mestecand continuu. Se mai pune treptat, ca la maioneza, inca 1/2 l ulei.
Se condimenteaza cu piper, frunze de dafin si cativa catei de usturoi.
Fierberea dureaza cam 50 de minute.
Se pune in borcane si se sterilizeaza.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii