Punem mierea intr-o cratita si o topim usor. Adaugam zaharul si amestecam incet pana ajunge la punctul de fierbere, cand adaugam susanul, migdalele, floarea soarelui si stafidele. Continuam sa tinem pe flacara, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa.
Se toarnă acest amestec gros pe hartie de copt unsa cu ulei de masline si se niveleaza. Lasam sa se raceasca putin inainte de a taia in bucati, apoi lasam sa se raceasca complet inainte de servire. Ideal este sa-l consumam a doua zi.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii