Se caramelizeaza zaharul, se adauga apoi cana de suasan cand e caramelizat (nu se lasa sa se arda prea tare ca devine amar), se mai amesteca un minut pe foc apoi se rastoarna pe o hartie de copt, unsa cu putina apa ca sa se desfaca mai usor, se taie apoi in formele dorite (e mai bine sa se taie cand nu s-a intarit de tot ca sa nu se crape)
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii