Toate cele 3 feluri de ciocolata se pun in vase diferite pe bain-marie si se pastreaza topite.
Se face un model din ciocolata alba pe forma de silicon, inainte de a pune ciocolata cu lapte, dupa care se lasa 10 minute in frigider, sa se intareasca.
Apoi, fundul formei de silicon si peretii ei se ung cu ciocolata cu lapte astfel incat sa nu ramane portiuni neacoperite. Se pune in frigider 15 minute pana se face umplutura.
Pentru umplutura se sfarma biscuitii, se amesteca cu esenta de rom, zaharul vanilat si untul moale.
In fiecare forma se aseaza una (sau mai multe) visine fara samburi din visinata. In locul samburelui se pune un cubulet de ciocolata alba. Se pune umplutura si se acopera cu ciocolata neagra (topita)
Aceste bombonele se lasa la frigider o ora, sa fie perfect racite pentru a fi scoase din forma.
Se pot servi alaturi de visinata.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
Comentarii