-amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul
-adaugam uleiul cate un pic
-punem sarea, coaja de la lamaie si lamaia stoarsa
-adaugam iaurtul si mixam mai departe
-la sfarisit punem praful de copt si faina
-portionam cu lingura in fiecare recipient apoi adaugam cateva visine
-bagam la cuptor 30 minute la 175 grade
-se pot coace in tavi speciale sau hartiute de briose, dar puneti cate 3 odata sa nu se labarteze prea mult hartiuta si sa iasa aluatul afara.
-eu am copt 18 briose(o tava de 6 si o tava de 12)...si a mai rams din compo pentru 1-2 briose pe care nu le-am mai facut.
Va ies cam 20 briose in total
-se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie
-se servesc calde sau reci
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii