Chec cu Nuci si Banane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 g faina
  • 2 oua
  • 1 pliculet de praf de copt
  • sare
  • vanilie
  • 175 g unt
  • 180 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 3 banane coapte
  • 200 g nuci taiate

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, spuma. Se adauga ouale, vanilia, sarea, faina cu praful de copt, laptele, bananele zdrobite cu furculita si nucile taiate bucati mai mari. Compozitia se toarna intr-o forma de chec unsa si tapetata. Se coace aprox 50 de minute in cuptorul incins la 180 de grade. Se pudreaza cu zahar pudra. Se taie rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea
Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie

Nuci umplute cu crema de vanilie
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Cele mai apreciate rețete
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
1
Aperitive

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Bulete colorate
3
Aperitive

Bulete colorate

Bulete colorate
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin

Prajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.

Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert fin
Eclere
5
Dulciuri

Eclere

Eclere
Parteneri
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale