Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie, apoi se lasa la racit.
Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine.
Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cate o scobitoare.
Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao.
Se dau la frigider pana in momentul servirii.
Pentru decor, fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune, nuca, fistic... dupa preferintele fiecaruia.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii