Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Complexitate
redusa
Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Ingrediente

    Mod de preparare

    Puneti apa la fiert si turnati migdalele in coaja cand apa clocoteste.

    Lasati pe foc mic 1- 2 min, scurgeti imediat printr-o strecuratoare si apoi treceti migdalele prin jet de apa rece.

    Scurgeti din nou si curatati de pielita cat mai sunt caldute.

    Luati si strangeti fiecare migdala intre degetul mare si aratator, in partea mai ascutita a acesteia. Migdala se va elibera foarte usor din coaja largita. Procedati identic pana curatati toate migdalele. Obtineti astfel migdalele decojite, dar care sunt inca umede.

    Pentru a le intrebuinta sau pastra:
    -fie le rasfirati pe un prosop de hartie si le lasati 1- 2 zile sa se usuce, intorcandu-le din cand in cand;
    -fie le puneti intr-o tava; incingeti bine cuptorul, stingeti focul si introduceti tava in cuptorul stins, intorcand mereu migdalele in tava si avand grija sa nu se prajeasca (daca este prea mare caldura, lasati tava inauntru, iar usa cuptorului lasati-o intredeschisa).

    Lasati sa se racesca complet pentru a deveni crocante si casante, apoi puteti marunti / macina prin robot.

    Migdalele crude, curatate de coaja si uscate pot fi pastrate pana la intrebuintare in cutii bine inchise.
    Tineti cont de faptul ca migdalele cu cat stau mai putin in apa, cu atat sunt mai crocante.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Pasca traditionala cu branza si stafide

    Pasca traditionala cu branza si stafide

    Pasca traditionala cu branza si stafide
    Friptura De Miel

    Friptura De Miel

    Friptura De Miel
    Drob de Miel

    Drob de Miel

    Drob de Miel
    Cele mai apreciate rețete
    Negresa (III)
    1
    Dulciuri

    Negresa (III)

    Negresa (III)
    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    2
    Carte de bucate

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    Prajitura cu miere si multa frisca
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu miere si multa frisca

    Prajitura cu miere si multa frisca
    Peste la cuptor - a la grec
    5
    Mancaruri cu peste

    Peste la cuptor - a la grec

    Peste la cuptor - a la grec
    Parteneri
    Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
    Bucataras.RO

    Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

    Astazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...

    Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Culinar.RO

    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Pasca traditionala
    Gustos.RO

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala