Oul se bate impreuna cu 3 linguri de lapte si scortisoara. Banana se paseaza cu furculita si se adauga o lingura de lapte si scortisoara. Apoi, se pune pe o felie de paine amestecul de banana cu lapte si scortisoara, se adauga peste afine sau fructele si deasupra se pune o alta felie de paine.
Am obtinut astfel un fel de sandwichuri pe care le dam prin ou si le prajim in margarina.
Se servesc calde, cu smantana, nuca si eventual fructe.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii