Friganele din Cozonac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 de cozonac
  • 2 oua,
  • 2-3 linguri cu zahar,
  • o cana cu lapte,
  • ulei pentru prajit,
  • smantana dulce simpla sau frisca,
  • cateva mere mici sau alte fructe

Mod de preparare

1. desertam laptele indulcit sivanilat dupa gust intr-o farfurie de supa. In alta batem cu furculita ouale. Taiem feliile mai groase de cozonac.

2. inmuiem feliile de cozonacin lapte pe o parte si pe alta si le trecem trecem prin ou.

3. le punem imediat la prajit in tigaia cu ulei incins si le rumenim pe ambele parti.
Le servim pe un platou stropite cu smantana si decorate cu trandafir mesterit din coaja de la mar si asezonate cu cubulete de la mar sau cu ce fructe doriti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Coronita Aperitiv
3
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Parteneri
Snitele de porc in crusta din fulgi de mei
Bucataras.RO

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Foarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!  

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala