Se amesteca oale cu sarea, zaharul si drojdia. Intr-un vas se pune laptele la fiert. Dupa ce s-a fiert laptele se adauga sucul. Se amesteca toate ingredientele cu faina. Se lasa la crescut aproximativ o ora. Dupa ce aluatul a crescut se fac guguloaie misi se se mai lasa 20 de minute la crescut.
Se incinge tigaia, intre timp se intind guguloaiele. Atentie: ca nu cumva sa le dati la foc mare, deoarece nu se vor face la mijloc. Pofta buna!
Cand le servim ornam cu zahar pudra.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii